Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, rivale în afaceri - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, rivale în afaceri - Revista presei mondene
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, rivale în afaceri - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre afacerile Andreei Marin, relaţiile personale ale vedetei Paris Hilton sau modelul care va defila pentru Clara Rotescu. Printre alte subiecte, trupa Divertis şi Toni Grecu au ajuns la cuţite, iar Megan Fox este noua imagine Armani.


Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, rivale în afaceri

. Scandalurile se ţin lanţ de Mihaela Rădulescu chiar şi când se află departe de ţară, dar iată că cea care a pus paie pe foc, de această dată, e Andreea Marin. Soţia lui Bănică o bruiază pe rivala sa şi în afaceri, anunţând că va deschide, şi ea, un magazin de haine pentru copii. „Războiul divelor" pare unul fără sfârşit. După ce şi-au aruncat reciproc săgeţi otrăvite atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, iată că acum este pe cale să izbucnească un nou conflict între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, scrie Click.

Paris Hilton radiază de fericire.
Motivul pentru care Paris Hilton se simte atât de bine în pielea ei este faptul că e îndrăgostită lulea. Paris a fost în elementul ei aseară la Hollywood la FOX Reality Channel Really Awards, a fost îmbrăcată într-o rochiţă foarte scurtă şi şi-a aranjat părul în stilul lui Dannii Minouge, informează Click.

Raluca Potecaru defilează pentru Clara Rotescu.
Raluca Potecaru, câştigătoarea titlului de “Miss Fata de la Pagina 5 - Iulie”, va fi una dintre vedetele prezentării designerului Clara Rotescu, alături de cele mai cunoscute modele din România. Raluca va purta creaţiile Clarei şi va defila în această seară la Club Princess, începând cu ora 23.30. Vor mai urca pe podium, printre altele, Roxana Ungureanu, Nicoleta Macarencu şi Raluca Arnăutu, potrivit Libertatea.

Trupa Divertis şi Toni Grecu au ajuns la cuţite. Neînţelegerile dintre liderul Divertis, Toni Grecu, şi restul trupei au ajuns să-i afecteze serios pe plan profesional. Dacă audienţele show-ului Divertis Land of jokes, în care sunt implicaţi majoritatea membrilor trupei, au scăzut de la o săptămână la alta, cele ale lui Toni Grecu, responsabil pentru Divertis au beneficiat de o creştere substanţială, potrivit Cancan.

Megan Fox, noua imagine Armani. Megan Fox nu se mai satură de publicitate! Chiar dacă imaginea ei apare deja pretutindeni, tânăra actriţă va poza pentru noua linie de lenjerie intimă Armani. Începând cu luna ianuarie, noile billboard-uri, care vor apărea peste tot în lume, vor "purta" imagini cu o Megan Fox în ipostaze seducătoare, purtând, desigur, lenjeria intimă pentru femei, marca Armani, notează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite