Mihaela Rădulescu, păzită de o armată de bodyguarzi - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre ultima emisiune a Mihaelei Rădulescu, căsnicia Angelinei Joilie şi a lui Brad Pitt sau plecarea la Viena a Laurei Cosoi cu iubitul. Printre alte subiecte, Alina Radu a fost rănită într-un accident, iar Britney Spears va juca într-un film despre război.


Mihaela Rădulescu, păzită de o armată de bodyguarzi.

Mihaela Rădulescu a fost tratată ca o regină la Piatra-Neamţ, oraşul ei natal, unde a realizat, duminică, pe bani publici, ultima ei emisiune. Ea s-a cazat la Hotelul Ceahlăul, care îi aparţine primarului Gheorghe Ştefan, zis şi Pinalti, şi a avut la dispoziţie mai multe echipe de bodyguarzi, care nu au scăpat-o din ochi nici o secundă, scrie Click.

Angelina şi Brad se înşală cu foştii soţi.
Pentru că soţul se întâlnea cu Jennifer Aniston, Angelina a început să se vadă cu Billy Bob Thorton. Viaţa cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt este departe de a fi una liniştită. Şi asta pentru că Angelina s-a hotărât să îi răspundă cu aceeaşi monedă lui Brad, care încă ţine legătura cu Jennifer Aniston. "După ce a aflat din presă că Brad a luat cina în oraş cu Jennifer Aniston, Angelina a simţit că înnebuneşte. S-a simţit umilită şi a vrut să se răzbune”, a declarat o sursă pentru National Enquirer, citat de Click.

Laura şi Smiley au plecat la Viena. Laura Cosoi şi iubitul ei Smiley au dat o fugă, zilele trecute, până la Viena. Hotărâţi să evadeze din Bucureşti, amorezii s-au decis să meargă la Aeroportul Otopeni şi s-au îmbarcat în primul avion ce avea să decoleze. Şansa a făcut ca ei să ajungă la Viena, oraş pe care nu-l văzuseră până acum, unde au petrecut patru zile de vis, potrivit Libertatea.

Alina Radu, rănită într-un accident. Alina Radu se afla la volanul unui Mercedes Cabrio alb când a fost lovită în plin de un autoturism Hyundai. Martorii au declarat că vinovată pentru producerea accidentului este asistenta lui Luis Lazarus, care nu a acordat prioritate la intrarea în intersecţie.ÎIn urma impactului Alina Radu s-a ales cu mai multe răni la mâini şi la cap, ea pierzându-şi pentru câteva momente cunoştinţa, anunţă Cancan.

Britney Spears va juca într-un film despre război.
Britney Spears (27 de ani) e posibil să se axeze mai mult pe cariera de actriţă, după ce va încheia turneul mondial "Circus". Potrivit Libertatea, vedeta, care a mai cochetat cu actoria şi în trecut, e posibil să joace rolul principal într-un film de război, cu tente SF. Astfel, Britney va fi Sophia LaMont, o femeie care construieşte o maşină a timpului şi se întoarce în trecut, în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, unde întâlneşte un tânăr evreu, închis într-un lagăr de concentrare, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite