Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au sărit din avion - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre săriturile cu paraşuta făcute de Mihaela Rădulescu, ameninţările primite de Linsday Lohan sau plecarea lui Cătălin Botezatu la Paris. Pritnre alte subiecte, Păsărin îşi albeşte dinţii cu bicarbonat, iar Victoria Beckham a făcut furori cu noua sa coafură.


Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au sărit din avion.

Mihaela Rădulescu este înnebunită după sporturile extreme, însă nu toţi bărbaţii din viaţa sa i-au îmbrăţişat pasiunea. Dacă Elan, fostul ei soţ, a aşteptat-o la sol, Dani s-a dovedit a fi mai curajos, paraşutându-se cu ea din acelaşi avion. Mihaela Rădulescu îşi trăieşte viaţa la maximum şi nu se dă în lături atunci când vine vorba de acţiuni pline de adrenalină, scrie Click.

Lindsay Lohan, ameninţată cu un pistol. Actriţa a trecut prin momente de groază când a văzut arma îndreptată spre ea. Evenimentul a avut loc în Maroc, unde actriţa se află în vacanţă. Un bărbat a scos din senin un pistol şi a ameninţat-o. Vedeta a fost atât de şocată încât a descris pe pagina ei de Twitter momentele prin care a trecut, potrivit Click.

Botezatu şi-a «abandonat» dihorul. Pentru că a trebuit să plece de urgenţă din România, Cătălin Botezatu s-a văzut pus într-o situaţie neplăcută. Designerul a trebuit să-l lase singur pe Ralf, superbul lui dihor, pe care nu a avut cum să îl ia cu el. Plecat la Paris şi, apoi, la Milano pentru a-şi achiziţiona materiale pentru creaţiile lui, Cătălin Botezatu l-a lăsat pe Ralf, dihorul său de rasă, închis în casă, notează Libertatea.

Păsărin îşi albeşte dinţii cu bicarbonat.
Deşi tehnicile de estetică dentară evoluează pe zi ce trece, bruneta apelează la trucuri băbeşti pentru o dantură impecabilă. Şi nu greşeşete! Cosmina Păsărin se poate lăuda cu unul dintre cele mai strălucitoare zâmbete din showbiz. În timp ce colegii ei de breaslă apelează la cele mai noi tehnici de albire a dinţilor sau, şi mai mult, la costisitoarele faţete de porţelan, Cosmina Păsărin păstrează acelaşi ritual pe care l-a învăţat de la bunici, în copilărie, scrie Cancan.    

Victoria Beckham a făcut furori cu noua sa coafură.
David Beckham a asistat în urmă cu două zile împreună cu familia sa la meciul de basket din NBA dintre Los Angeles Lakers  şi Dallas Mavericks. Dintre cei cinci membri ai familiei Beckham, Victoria a fost cea care a atras atenţia prin noul ei look. Grijulie cu ai săi copii şi atentă deopotrivă la meciul de baschet, Victoria a fost prezenţa agreabilă serii, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite