Radu Vasile, transportat de urgenţă la un spital din Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Vasile a fost transportat aseară, în stare foarte gravă, la un spital din Israel. El este bolnav de cancer.

În luna mai Radu Vasile a fost în Israel unde i-a fost extirpată o tumoare malignă. De atunci el urmează un tratament, transmite Antena 3. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, medicul Bogdan Popescu, a confirmat faptul că Radu Vasile a plecat din unitatea sanitară joi, în jurul orei 16.00, fiind stabilizat, dar nu a putut preciza dacă fostul premier va continua tratamentul într-o clinică din străinătate.

"Pot spune că a fost externat joi, în jurul orei 16.00. Mai multe amănunte nu am", a spus Bogdan Popescu.

Apropiaţi ai familiei lui Radu Vasile au declarat, pentru Mediafax, că acesta va continua tratamentul într-o clinică din Israel.

"Acolo a fost operat, este în evidenţele medicilor de acolo, este firesc să revină pentru continuarea tratamentului. A venit la Spitalul Municipal pentru că avea ceva probleme", au spus apropiaţii familiei.

Fostul premier, în vârstă de 68 de ani, a fost internat vinerea trecută la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, din cauza unor probleme gastro-intestinale care au apărut după un tratament cu citostatice. Medicii spun că tratamentul cu citostatice este greu de suportat de către pacienţi.

Radu Vasile, fost prim-ministru al României între anii 1998 şi 1999, a făcut parte din Guvernul care s-a confruntat cu Mineriada din februarie 1999.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite