Radu Sârbu, ex-O-Zone, este "Alone"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Sârbu (ex-O-Zone), cu numele de scenă "RadU", a lansat recent cel de-al doilea single din cariera sa solo. "Doi străini" este titlul noului hit marca "RadU", la care s-a filmat şi un

Radu Sârbu (ex-O-Zone), cu numele de scenă "RadU", a lansat recent cel de-al doilea single din cariera sa solo. "Doi străini" este titlul noului hit marca "RadU", la care s-a filmat şi un videoclip pe măsură, ce poartă semnătura regizorului Marian Crişan.
După mulţimea de scenarii propuse pentru această piesă, RadU l-a ales pe cel care i s-a părut mai original, el urmând să joace rolul unui şofer de limuzină care fură într-un final mireasa pe care trebuia să o ducă la nuntă.
Piesa "Doi străini" a fost aleasă de pe albumul "Alone" nu de RadU, ci de fanii săi din întreaga lume, sondajele fiind făcute pe site-urile internaţionale ale fan-cluburilor oficiale din Russia www.radu-s.ru, Germania www.radu-s.de, USA www.radu-sirbu.com şi România www.radusirbu.ro. În următoarele zile va avea loc şi lansarea oficială al primului album RadU, intitulat "Alone".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite