Radu Prisăcaru şi fostul său subaltern se ameninţă reciproc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect Radu Prisăcaru l-a acuzat pe Tudor Leonte, subprefectul Iaşiului, că nu a furnizat anchetatorilor toate datele privind Dosarul Forna, date care l-ar fi putut dezincrimina. Mai mult,

Fostul prefect Radu Prisăcaru l-a acuzat pe Tudor Leonte, subprefectul Iaşiului, că nu a furnizat anchetatorilor toate datele privind Dosarul Forna, date care l-ar fi putut dezincrimina.
Mai mult, fostul prefect a declarat că Tudor Leonte a intervenit într-un alt dosar de fond funciar, care privea o retrocedare de 41 de ha, pentru un amplasament mai bun. Acuzaţiile lui Radu Prisăcaru nu au rămas însă fără răspuns. "Lobby-ul despre care vorbeşte, tocmai domnul Prisăcaru l-a făcut. Radu Prisăcaru s-a târguit cu cel care revendica terenul, nu eu", a declarat Leonte. Deranjat de acuzaţiile aduse, subprefectul a mai spus că, "în momentul reţinerii, pe biroul lui Prisăcaru zăceau sute de dosare de fond funciar, pe care nu s-a sinchisit să le semneze", ferindu-se însă să precizeze dacă dosarele erau tergiversate cu bună ştiinţă. Leonte a ţinut să îi transmită lui Radu Prisăcaru că "habar nu are câte ştiu despre ce a făcut în prefectură. La un moment dat, le voi face publice pe toate".
De cealaltă parte, fostul prefect a declarat, scurt, că "cine sapă groapa altuia, cade singur în ea", respingând toate acuzaţiile lui Leonte. Radu Prisăcaru a precizat că, în aceste zile, va face publice mai multe aspecte din Dosarul Forna, caz în care este acuzat de luare de mită.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite