Radu Beligan, în spital, după ce a căzut pe scări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Beligan (foto) a căzut sâmbătă seara pe scări, suferind un traumatism vertebro-cervical, dar este în afara oricărui pericol. Actorul în vârstă de 88 de ani are o problemă mai

Radu Beligan (foto) a căzut sâmbătă seara pe scări, suferind un traumatism vertebro-cervical, dar este în afara oricărui pericol.

Actorul în vârstă de 88 de ani are o problemă mai veche la coloană, iar aceasta s-a agravat, motiv pentru care medicii au hotărât internarea sa şi acordarea tratamentului specific, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Clinica de Neurochirurgie.

El va rămâne sub supraveghere câteva zile, potrivit managerului unităţii sanitare, Gheorghe Iana. Fiica artistului, Lamia Beligan, a precizat că nu este nevoie de operaţie, maestrul are moralul ridicat şi în câteva zile se va face bine.

Medicul de urgenţă a declarat, pentru Mediafax, că starea actorului este foarte bună, Beligan fiind jovial şi cooperant. În urma investigaţiilor imagistice, respectiv computer tomograf şi rezonanţă magnetică, i-a fost montat un guler cervical pentru a imobiliza zona afectată de căzătură.

Doctorii au recurs la un simplu tratament cu medicamente şi apreciază că diagnosticul nu necesită o internare pe termen lung. Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, a declarat pentru "Adevărul" că totul este în regulă. "Este o problemă doar de câteva ore şi nu poate juca în seara asta (aseară - n.r.). El a mai avut probleme de genul ăsta, nu e nimic ieşit din comun.

Staţi liniştiţi", ne-a spus Ion Caramitru. Spectacolul "Take, Ianke şi Cadâr", pentru care se vânduseră aproape toate cele 1.500 de bilete la Teatrul Naţional, a fost reprogramat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite