REŞIŢA: S-a demarat un proiect de ecologizare a zonei Herculane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
REŞIŢA: S-a demarat un proiect de ecologizare a zonei Herculane
REŞIŢA: S-a demarat un proiect de ecologizare a zonei Herculane

Autorităţile locale din Băile Herculane au început un proiect de gestionare a deşeurilor în zonă, în valoare de peste 1 milion de euro.

 În acest sens, se desfăşoară deja construcţia unui deponeu ecologic de deşeuri menajere, la care vor avea acces şi alte şapte comune adiacente. Timp de patru zile, voluntarii şi personalul implicat în proiect împart pliante, lipesc afişe şi vor explica localnicilor importanţa unui oraş curat.

Primăria Băile Herculane  a organizat astăzi o şedinţă de informare a cetăţenilor despre acest proiect. „Proiectul priveşte îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător şi a sănătăţii umane prin reabilitarea şi modernizarea serviciului public de salubritate în Băile Herculane şi comunele adiacente: Topleţ, Iablaniţa, Mehadia, Mehadica, Cornea, Cornereva şi Luncaviţa, cu o populaţie totală de 25.757 locuitori”, a declarat Ioana Bărbat, responsabilul de promovare a proiectului.

Tot astăzi, echipa de distribuţie a afişelor şi pliantelor va avea o întrevedere şi cu elevii de la Liceul ˝Hercules˝, de unde speră să mai adune ceva voluntari. Data de finalizare a proiectului este 23 iulie 2009.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite