REBU şi Romprest se încaieră pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de angajaţi ai firmei de salubrizare Romprest, angajată recent de primarul Andrei Chiliman ca să asigure curăţenia în sectorul 1, susţin că au fost bătuţi, ieri-dimineaţă, în

Zeci de angajaţi ai firmei de salubrizare Romprest, angajată recent de primarul Andrei Chiliman ca să asigure curăţenia în sectorul 1, susţin că au fost bătuţi, ieri-dimineaţă, în timp ce măturau străzile.

În declaraţiile depuse la Secţia 2 Poliţie, victimele susţin că agresiunile s-au petrecut în zonele Dorobanţi, Piaţa Presei Libere, Primăverii, Charles de Gaulle, Aviaţiei-Caranfil şi Pajura.

Ei precizează că mai multe persoane înarmate cu bâte au coborât din maşini, i-au bătut şi le-au adresat ameninţări de genul "aţi furat pâinea de la gura soţiei mele" ori " să nu vă mai prindem pe aici". Edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că "nimic din ce s-a întâmplat nu e întâmplător", sugerând că este posibil ca aceia care i-au atacat pe muncitori să fie angajaţi ai REBU.

Directorul REBU, Mircea Raicu, susţine însă că muncitorii săi nu aveau cum să-i agreseze pe cei de la Romprest, pentru că "pe zonele reclamate, 90 la sută din lucrătorii noştri sunt femei".

Ieri, la prânz, pe Bulevardul Magheru măturătorii de la Romprest şi cei de la REBU făceau curat unii în urma celorlalţi. Angajaţii de la firmele concurente supăraţi de prezenţa colegilor de breaslă şi-au adresat o serie de injurii. "Uită-te la ei, că nici măcar mături nu au. Vin să măture după ce noi am strâns deja gunoaiele de aici", a spus o angajată de la REBU.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite