In Qatar esti angajat doar daca ai o... fata zambitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denumire firma: Al Dana Club, The Diplomatic Club, Downtown Restaurant - Doha, Qatar Denumire job: receptioneri, ospatari, ajutor de ospatari, instrumentiste, instructori de inot si

Denumire firma: Al Dana Club, The Diplomatic Club, Downtown Restaurant - Doha, Qatar
Denumire job: receptioneri, ospatari, ajutor de ospatari, instrumentiste, instructori de inot si fitness
Informatii despre locul de munca: Statul Qatar este o monarhie condusa de emir, cu capitala la Doha, unde este concentrata 80 la suta din populatia qatareza. Cluburile din acest stat nu gazduiesc dansuri exotice sau streaptease. Dimpotriva, inauntru nu se consuma alcool, iar clientela e selectata atent. Criminalitatea e zero. In Qatar, religia, hrana, clima, cultura sunt diferite de cele din Romania, de aceea este oferita candidatului o perioada de acomodare. Domeniile bancar si hotelier sunt unele dintre cele mai dezvoltate din Qatar.
Cerinte post: sunt acceptate la inscriere persoanele cu varsta cuprinsa intre 22 si 35 de ani (barbati) si 24- 35 de ani (femei), aceste limite fiind impuse de legea qatareza. Candidatii trebuie sa stie limba engleza la nivel de conversatie, sa aiba experienta in domeniu si ... o fata zambitoare.
Durata contractului: 2 ani, cu posibilitate de prelungire. Angajarea se face dupa o perioada de proba de 3 luni. Se considera ca in acest timp angajatul se acomodeaza.
Salariu: lunar, 300 de dolari plus tips (bacsis). Salariul poate urca in functie de performante.
Alte bonusuri: Angajatorul asigura cazarea in apartamente cu toate utilitatile (cate doi angajati in camera), inclusiv cu aer conditionat. Se mai asigura masa (la clubul unde lucreaza fiecare), transport de la serviciu la locul de cazare, plus biletul de avion Romania- Qatar, dus-intors.
Selectia candidatilor: Sunt necesare urmatoarele acte: CV in limba engleza + fotografie tip pasaport atasata, o fotografie 9/12 in picioare, copie dupa certificate de calificare si studii, copie dupa BI/CI si dupa pasaport (valabil 2 ani) si 500.000 lei + TVA (taxa procesare). Pentru mai multe informatii sunati la 021.2121038; 021.2121036, secretariatul SC RomManpower SA, societatea care intermediaza angajarea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite