Putin face "curăţenie" în vămi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de corupţie care s-a soldat cu demiterea mai multor funcţionari vamali şi care a întinat imaginea Ministerului Comerţului şi Dezvoltării Economice. El a calificat drept "foarte scăzută"

de corupţie care s-a soldat cu demiterea mai multor funcţionari vamali şi care a întinat imaginea Ministerului Comerţului şi Dezvoltării Economice. El a calificat drept "foarte scăzută" eficienţa guvernului în combaterea acestui flagel. Preşedintele rus a mai ordonat destituirea şefului adjunct al Departamentului operativ al Serviciului de Apărare a Ordinii Constituţionale şi Luptă împotriva Terorismului, generalul Kolesnikov.

Putin îşi va alege succesorul
Preşedintele rus, Vladimir Putin, va sprijini candidatura unui singur succesor al său în fruntea statului şi va asigura o tranziţie calmă a puterii atunci când se va retrage din funcţie, în anul 2008. "Cred că am dreptul să îmi exprim punctul de vedere cu privire la o candidatură sau alta şi am de gând să fac acest lucru. Am unele idei despre cum să gestionez situaţia ţării în această perioadă, pentru ca ea să nu fie destabilizată, iar oamenii şi mediul de afaceri să nu cadă pradă temerilor", a adăugat el. Numele care se vehiculează pentru a-i succede lui Putin sunt cel al vicepremierului Dmitri Medvedev, de 40 de ani, şi cel al ministrului apărării, Serghei Ivanov, de 53 de ani, ambii din Sankt Petersburg, asemeni preşedintelui Putin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite