Iaşi: Puştii de la Poli Iaşi au câştigat Cupa Hagi în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la Iaşi, competiţia se va desfăşura miercuri şi joi la Galaţi

Politehnica Iaşi şi FCM Bacău sunt reprezentantele Moldovei în finala Cupei Hagi. La competiţia organizată de Fundaţia „Gheorghe Hagi” şi Federaţia Română de Fotbal pot participa numai jucători născuţi după 1 ianuarie 1997.

Cele două echipe au câştigat acest drept după ce s-au impus în semifinalele disputate astăzi.

Poli Iaşi – Ceahlăul 05 Piatra Neamţ: 3-0

FCM Bacău – CSŞ Botoşani: 3-2

În finală, Poli Iaşi a trecut de FCM Bacău cu 4-2.

Formaţia ieşeană a dat şi pe cel mai bun marcator al competiţiei, în persoana lui Dragoş Dimitriu, dar şi pe cel mai valoros jucător al turneului, respectiv Lucian Odogieru. Cel mai bun portar al competiţiei a fost desemnat Alexandru Stan de la Ceahlăul, iar cel mai tehnic tânăr fotbalist a fost ales Adrian Burlacu de la CSŞ Botoşani.

Prezent la eveniment, Gheorghe Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa echipelor participante. „Mă bucur să văd că la această a doua ediţie s-au înscris mai multe echipe decât anul trecut. Mi-aş dori ca această competiţie pentru copii să devină una de tradiţie”, a declarat Hagi.

Din capitala Moldovei, Cupa Hagi se va muta săptămâna viitoare la Galaţi, unde, miercuri şi joi, se vor disputa meciurile din faza pe Dobrogea şi sudul Moldovei. După încheierea fazelor zonale, finalistele pe regiuni se vor întâlni în luna iunie la Constanţa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite