Pruncucidere în grupul sanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani din Iaşi este cercetată pentru pruncucidere. Fapta ieşencei a fost descoperită ieri, întâmplător, de femeia de serviciu dintr-un cămin din campusul

O tânără de 20 de ani din Iaşi este cercetată pentru pruncucidere. Fapta ieşencei a fost descoperită ieri, întâmplător, de femeia de serviciu dintr-un cămin din campusul universitar "Tudor Vladimirescu". Aceasta a anunţat poliţia după ce a găsit în grupul sanitar mai multe pete de sânge.

"Fata a declarat iniţial că a suferit un avort spontan în timp ce se afla la toaletă şi că apoi a tras apa. În momentul în care agenţii noştri au dus-o la maternitate pentru îngrijiri medicale, tânăra şi-a schimbat declaraţiile. Ea a povestit că, după ce a născut, a pus fătul într-o pungă de plastic şi l-a aruncat pe o stradă din zona Ciurchi", a explicat Virginia Pralea, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Poliţiştii efectuează, în prezent, cercetări sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite