„Protestul trădătorilor”. Ce l-ar mai putea „impresiona” pe Traian Băsescu în acest moment? Zoe Petre: “Pe domnul Traian Băsescu nu-l impresionează niciun protest”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Protestul trădătorilor”
„Protestul trădătorilor”

După declaraţiile calomnioase ale preşedintelui Traian Băsescu la adresa Majestăţii Sale Regele Mihai I, societatea civilă a răbufnit în apărarea acestuia din urmă. Dezacordul cu spusele şefului statului român a luat diferite forme, de la scuzele publice prezentate de către liderul opoziţiei, Crin Antonescu, la „Protestul Trădătorilor”, la care au aderat figuri de marcă ale societăţii civile româneşti.

Mai au, oare, aceste forme de protest efect? Ce l-ar mai putea „impresiona” pe Traian Băsescu în acest moment? Spune şi tu!
 
Semnatarii “Protestului  trădătorilor” îşi motivează gestul:

Zoe Petre, istoric : “Părerea mea este că pe domnul Băsescu nu-l impresionează niciun protest şi chiar e mândru de asta. Iar mândria lui e partea cea mai proastă.”
 
Mircea Kivu, sociolog : “Sper că opinia publică va înţelege mai bine cine este omul Traian Băsescu, faptul că domnia sa îi consideră diletanţi, corupţi şi trădători pe toţi cei care nu sunt de acord cu el.”
 
Click aici pentru a citi declaraţiile complete şi pentru a spune ce l-ar mai putea „impresiona” pe Traian Băsescu în acest moment


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite