Protestele împotriva finanţatorului Stelei au depăşit de mult graniţele României- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestele împotriva finanţatorului Stelei au depăşit de mult graniţele României- Revista presei sportive
Protestele împotriva finanţatorului Stelei au depăşit de mult graniţele României- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre protestele împotriva finanţatorului Stelei care au depăşit de mult graniţele României, despre Gabi Tamaş care nu îşi explică ce se întâmplă la Dinamo sau despre meciul de rugby dintre Steaua şi Baia Mare, care în opinia lui Durbac a fost aranjat. Printre alte subiecte, mijlocaşul polonez Grzelak va juca de acum înainte la Steaua II, iar Ion Marin nu are certitudinea că va rămâne la Dinamo.



Protestele împotriva finanţatorului Stelei au depăşit de mult graniţele României.

Că numărul oamenilor care nu-l mai vor patron al Stelei e infinit mai mare decât îi place lui Gigi să creadă o dovedeşte şi demersul suporterilor ce administrează site-ul fcsteaua.ro, care au încercat să strângă toate dovezile de "iubire" pe care susţinătorii roş-albaştrilor le-au afişat atât în România, cât şi în întreaga lume. Din Bucovina în Giurgiu şi din Canada în Norvegia sau Italia, sute de ultraşi au încercat să-l convingă pe finanţator că "mariajul" lui cu Steaua nu mai poate continua, scrie Gazeta Sporturilor.

Gabi Tamaş nu mai întelege ce se întamplă la Dinamo. După ce l-au dat afară pe Dario Bonetti acţionarii au fugit de lângă echipă, iar fundaşul spune că nu este un lucru normal.  După egalul cu Pandurii din Groapă, Tamaş a declarat  pentru Sport.ro : "Nu ştiu dacă echipa este debusolată, eu am fost puţin, dar nu mai am cuvinte ce să spun. Este încă un eşec şi nu mai găsesc nicio explicaţie. Avem nevoie de acţionari în vestiar, chiar dacă ne ceartă. Noi suntem angajaţii lor, este bine să vină să ne certe".

Bobby Durbac: "Cred că jocurile au fost făcute dinainte. Trebuia adus un arbitru străin". Marketing managerul clubului Steaua, Bobby Durbac, a declarat pentru Sport Total FM despre finala Diviziei Naţionale de rugby dintre Steaua şi Baia Mare, că totul a fost aranjat. "În finala Diviziei Naţionale la rugby, Steaua cu Baia Mare, mi s-a părut că jocurile au fost făcute dinainte. Arbitrul a tras cu Steaua până la final, iar în ultimele 5 minute, s-a schimbat total. Cred că s-a dorit asta, o echipă din provincie a trebuit să câştige cupa!", spune Durbac.

"Grzelak va juca la Steaua II pentru că i-a aplaudat pe huliganii care m-au înjurat!"
. Gigi Becali a anunţat că mijlocaşul polonez Grzelak va juca de mâine la echipa a doua pentru că i-a aplaudat pe suporterii care îl contestau. Patronul Stelei a afirmat că şi antrenorul Stoichiţă s-a lămurit în privinţa valorii fotbalistului şi oricum nu ar mai fi făcut parte din planurile tactice ale acestuia, scrie ProSport.

Ion Marin nu ştie dacă va rămâne la Dinamo.
  Antrenorul Ion Marin a declarat pentru Sport Total FM că în momentul de faţă nu a semnat nimic cu şefii din "Ştefan cel Mare" şi nu poate spune dacă la următorul meci va mai fi pe banca echipei. Tehnicianul este de părere că dacă atmosfera din vestiar şi din afara lui se va reglementa, Dinamo va lua campionatul cu foarte mare uşurinţă.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite