Protest pe biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un individ din localitatea suceveană Arbore a ales să-şi strige nemulţumirile de pe acoperişul bisericii din localitate. Viorel Puiu Bâclea, de 36 de ani, era nemulţumit de faptul că

Un individ din localitatea suceveană Arbore a ales să-şi strige nemulţumirile de pe acoperişul bisericii din localitate. Viorel Puiu Bâclea, de 36 de ani, era nemulţumit de faptul că reprezentanţii Primăriei n-au dat curs solicitărilor sale prin care cerea o bucată de pământ pentru a-şi construi o casă. Marţi seară, după ce a băut mai multe pahare de tărie, bărbatul s-a urcat pe biserică şi a ameninţat că se aruncă în gol dacă doleanţele sale nu-şi găsesc rezolvarea. La faţa locului au venit reprezentaţi ai Primăriei din Arbore, de la Poliţia Rădăuţi şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Cu toţii au încercat să-l convingă pe Viorel Bâclea să coboare de pe biserică. Negocierile s-au finalizat după mai bine de o oră de discuţii aprinse. "Am făcut puşcărie pentru că am furat, dar vreau să mă cuminţesc. Am lemne de casă şi vreau şi eu o palmă de pământ unde să o construiesc. Am depus nenumărate cereri la Primărie, dar nimeni nu m-a băgat în seamă. Sper să se rezolve, pentru că data viitoare chiar o să sar de pe acoperiş", a declarat Viorel Puiu Bâclea. Acesta este al doilea protest care se derulează pe biserica din Arbore. În luna mai a anului trecut, un alt bărbat s-a căţărat pe acoperiş şi a ameninţat că se aruncă în gol, tot pentru o bucată de pământ pe care o dorea de la Primărie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite