Protan a incinerat mortăciunile de la PatiProd fără să întrebe despre cauza crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul acestei luni, societatea Protan SRL Codlea a incinerat peste 200 de tone de cadavre de pui ce proveneau de la ferma PatiProd. Între cele două societăţi exista un contract de

La începutul acestei luni, societatea Protan SRL Codlea a incinerat peste 200 de tone de cadavre de pui ce proveneau de la ferma PatiProd. Între cele două societăţi exista un contract de prestări servicii, conform căruia Protan prelua toate hoiturile de la PatiProd. Eugen Rogoz, directorul Protan Codlea, susţine că, la vremea respectivă, i s-a părut suspect de mare cantitatea livrată de PatiProd. Cu toate astea, omul nu a găsit de cuviinţă să anunţe autorităţile sanitar-veterinare. Firma pe care el o conduce a apărut şi în controversatul raport SRI privind aviara, însă datele de acolo sunt eronate.
În locul PatiProd, ofiţerii SRI susţineau că cele 200 de tone de cadavre ar fi aparţinut firmei SC Drakom Silva SRL. Aceasta din urmă a trimis la Protan doar câteva sute de kilograme de pui morţi, susţine directorul Rogoz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite