Prostituţie de dragul sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituţie de dragul sportului
Prostituţie de dragul sportului

Pasiunea unei americance pentru baseball pare a nu avea limite. Fană înrăită a formaţiei Phillies din Philadelphia, statul Pennsylvania, Susan Finkelstein, o americancă în vârstă de 43 de ani, a încercat să-şi negocieze farmecele pentru a obţine două bilete la un meci.

Susan ar fi vrut mai mult decât orice să ajungă să-şi vadă echipa favorită în finala campionatului american de baseball de pe băncile stadionului, însă nu a mai găsit niciun bilet la meci.

A redactat atunci un mic anunţ pe care l-a difuzat prin site-ul internet Craigslist prezentându-şi în el nu numai dragostea ei pentru Phillies, ci şi atributele fizice.

"Fană pe viaţă şi pe moarte a Phillies, blondă superbă cu piept generos, în căutarea a două locuri pentru World Series. Preţ negociabil - sunt de genul creativ ! Ne putem face, poate, un serviciu reciproc", a scris Susan.

Din păcate pentru femeie, anunţul a atras atenţia poliţiei locale, care a arestat-o pentru prostituţie, după ce îi propusese unui agent, care i s-a prezentat drept posesor al râvnitelor bilete, să întreţină relaţii sexuale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite