Propuneri pentru CA la SRTV şi SRR: Lucia Hossu Longin şi Ducu Bertzi din partea liberalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidele politice au făcut propunerile pentru consiliile de administraţie ale Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radio. PNL o propune pe Lucia Hossu Longin la SRTV, iar minorităţile pe Cornea Raico.

Pentru Consiliul de Administraţie al TVR, PDL şi PSD vor propune câte trei candidaţi, PNL şi UDMR câte unul loc, iar minorităţile au un loc de drept.

Pentru Consiliul de Administraţie al Radioului public, PSD va propune candidaţi pentru trei locuri, PDL şi PNL pentru câte două locuri, UDMR şi minorităţile câte un loc.

Propunerea PNL: Lucia Hossu Longin, în CA la SRTV, şi Ducu Bertzi la SRR

Liberalii a propus-o pe Lucia Hossu Longin, pentru CA al SRTV şi pe Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru, pentru Consiliul de Administraţie al SRR, potrivit liderului senatorilor PSD, Puiu Haşotti.

Supleantul liberalilor pentru CA al SRTV este Brânduşa Miron, iar supleanţii pentru SRR sunt Oana Sima şi Radu Călin Cristea.

Ana Florea şi Cornea Raico sunt propunerile minorităţilor pentru CA ale SRR şi SRTV

Deputaţii minorităţilor naţionale au înaintat Birourilor Permanente propunerile pentru membrii Consiliului de Administraţie al SRR şi SRTV, pentru radioul public propunerea fiind Ana Florea, iar pentru televiziunea publică, Cornea Raico.

Ghiţă Andrea-Julika este propunerea minorităţilor pentru membru suplenat al CA la TVR.

Ana Florea este propunerea pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune ca membru plin, iar Maria Dobrescu în calitate de membru supleant.

Calendarul desemnării noilor consilii de administraţie:

- depunerea candidaturilor va putea fi făcută până luni, 28 iunie, la ora 14.00
- audierile vor avea loc pe 28 iunie, la ora 16.00

PSD şi PDL, cei mai mulţi oameni în conducerea SRTV şi SRR

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite