Proprietarul RTC vrea câte două restaurante Vapiano pe an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul RTC vrea câte două restaurante Vapiano pe an
Proprietarul RTC vrea câte două restaurante Vapiano pe an

Compania Sebra, divizia de investiţii în industria ospitalităţii a grupului RTC şi masterfrancizorul Vapiano pentru piaţa locală, intenţionează să inaugureze câte două unităţi sub acest brand în fiecare an. Primul restaurant Vapiano din România a fost deschis în clădirea de birouri Anchor Plaza din Bucureşti.

„Am investit 1,2 milioane de euro pentru această locaţie, care în primul an de funcţionare va genera venituri de 1,5 milioane de euro”, a declarat Octavian Radu, proprietarul grupului. Restaurantul, cu specific italian, mizează zilnic pe aproximativ 500- 600 de vizitatori unici. Jumătate din clienţi vor fi persoane care lucrează în clădirea de birouri la parterul căreia funcţionează unitatea. Restaurantul are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, cu 130 de locuri în interior şi 40 pe terasă.

„Sperăm ca până la sfârşitul anului să mai deschidem încă o unitate. Ne interesează atât provincia, cât şi Capitala”, a spus Radu.

Urmează provincia

Alegerea locaţiei se va face în funcţie de găsirea unui spaţiu care va corespunde conceptului. RTC este interesat să intre cu brandul Vapiano şi pe pieţele din Braşov, Cluj-Napoca şi Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor companiei de la nivel internaţional, cele mai potrivite amplasamente sunt în incinta clădirilor office. Reţeaua Vapiano a fost înfiinţată în 2002 şi numără în prezent 50 de restaurante. Până la sfârşitul anului vor mai fi deschise alte 35 de unităţi. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite