Promotorul anti-încălţămintei în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Szabo Lorand este managerul companiei care promovează o nouă tehnologie în întrebuinţarea încălţămintei: pantofii fiziologici.

Tânărul, în vârstă de doar 25 de ani, este reprezentantul în România al unei companii elveţiene care şi-a propus să revoluţioneze mersul prin modificarea încălţămintei. Astfel, acesta promovează o încălţăminte care transformă solul dur în unul flexibil, pentru a solicita activitatea muşchilor din talpă.

A renunţat la un vis

Lorand vroia să îşi deschidă un cabinet, fiind de profesie kinetoterapeut, însă a fost contactat de reprezentanţii companiei MBT şi i s-a propus postul pe care îl deţine în prezent. Tânărul nu a ezitat, deoarece, spune el, nu în fiecare zi ai această şansă. „Am renunţat la ideea de a-mi deschide un cabinet şi am ales să lucrez în cadrul companiei”, spune acesta. Deoarece Lorand se ocupă de magazinele de profil din România, foarte puţin timp se află în Târgu-Mureş, alături de familie şi prieteni. Astfel, tânărul este mereu pe drumuri, fiindcă trebuie să se ocupe de buna funcţionare a magazinelor pe care le reprezintă în cele trei oraşe mari din ţară, Cluj-Napoca, Bucureşti şi Târgu-Mureş.

Ajută oameni

Meseria pe care o are este mult mai grea decât a celorlalţi manageri de magazine de încălţăminte din ţară, deoarece fiecărei persoane trebuie să i se explice la ce ajută pantofii revoluţionari. Fiind de profesie kinetoterapeut, tânărul este şi un bun comunicator, ştiind astfel să fie convingător atunci când vine vorba de produsele pe care le promovează. A reuşit să se mişte repede, astfel încât, în doar jumătate de an de când este angajat ca reprezentant al MBT România, Szabo Lorand a deschis magazine în trei oraşe. „În prezent, sunt reprezentantul companiei pe România şi nu de foarte mult timp am deschis reprezentanţa noastră şi la Cluj”, a spus acesta. Promotorul companiei elveţiene în România spune că este atras de ceea ce face, deoarece are posibilitatea de a ajuta foarte multe persoane. „Deşi e greu să le explici tuturor, această încălţăminte îţi stimulează toţi nervii tălpilor, iar musculatura reacţionează astfel încât îţi îndrepţi spatele”, a adăugat tânărul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite