Proiect pentru combaterea infracţionalităţii imobiliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Notarii publici au iniţiat un proiect de colaborare cu Ministerul de Interne, în vederea blocării infracţionalităţii imobiliare. Decizia a fost luată ca urmare a escrocheriilor care au lăsat

Notarii publici au iniţiat un proiect de colaborare cu Ministerul de Interne, în vederea blocării infracţionalităţii imobiliare. Decizia a fost luată ca urmare a escrocheriilor care au lăsat numeroşi oameni fără case, mai ales în Capitală. "Fenomenul infracţional în materie imobiliară a atins cote fără precedent în România, pe fondul unei creşteri accentuate a tranzacţiilor imobiliare", au explicat oficialii Uniunii Notarilor Publici.

Totodată, Uniunea Notarilor a dotat fiecare birou notarial cu aparate de depistare a cărţilor de identitate false, iar notarii vor fi instruiţi de către reprezentanţi ai MAI cu privire la elementele prin care pot depista falsul.
În ultima perioadă, au fost depistate două grupări de escroci de case, care acţionau cu precădere în sectoarele 1 şi 5 ale Capitalei, cu sprijinul unor funcţionari publici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite