Programul „rabla” pentru electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aparatura veche poate fi schimbată cu una nouă, la preţuri mici.Bistriţenii care vor să îşi schimbe aparatura casnică sunt avantajaţi în această perioadă de oferta specială a magazinelor din oraş.

Mai multe magazine de electrocasnice oferă bistriţenilor posibilitatea de a achiziţiona produse cu reducere, prin programul „buy-back”, dacă în momentul achiziţionării predau un aparat scos din uz.
Lucian Pop, reprezentantul  unui magazin de profil din zona Decebal, precizează că, deocamdată, magazinul lor practică programul „buy-back” doar pentru o anumită marcă, pentru care bistriţenii care predau un aparat vechi obţin o reducere de doar 150 de lei. „Aşteptăm să primim oferta pentru o altă marcă. Conform acesteia, din câte ştiu până acum, se poate obţine o reducere de 250 de lei pentru orice aparat vechi predat. Probabil aceasta va creşte şi vânzările”, mai spune Pop. Programul poate fi privit şi ca o alternativă profitabilă la „Marea Debarasare”. „Eu, de exemplu, am avut o maşină
de spălat Albalux, pe care o ţineam în beci, am predat-o şi mi-am cumpărat un robot de bucătarie”, spune Iuliana Chereja, o contabilă de 44 ani.

Vânzările au crescut

Ofertă este binevenită atât pentru oamenii care în această perioadă cheltuie foarte atent, dar şi pentru magazine, deoarece le ridică vânzările.
„Noi avem programul de trei luni şi de atunci merge foarte bine, vânzările au crescut consistent. În primă fază, era cu reducere de 15% pentru orice produs nou achiziţionat dacă ai predat unul vechi, iar acum avem o sumă fixă de 250 lei”, spune Iulian Chisa, reprezentantul unui magazin de electrocasnice de pe strada General Grigore Bălan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite