Programări la RAR pentru taxa de poluare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Programări la RAR pentru taxa de poluare
Programări la RAR pentru taxa de poluare

Termenul pentru depunerea actelor la finanţe a expirat pe 10 martie. Cei care şi-au cumpărat maşină din străinătate, înainte de 15 decembrie 2008 şi au apucat să depună actele la finanţe, au de făcut acum drumuri la RAR.

Primul pas care trebuia făcut înainte de începerea oricăror demersuri a fost depunerea la finanţe a unei cereri, până la data de 10 martie 2009. „Persoanele care nu şi-au depus cererea de plată a taxei de poluare, în formă redusă, până la această dată, nu vor mai putea beneficia de reducerea taxei”, a declarat şeful reprezentanţei Registrului Auto Român (RAR) Bihor, Gavril Grebenişan.
În următoarele trei luni, proprietarii de autovehicule, care şi-au depus cererile la finanţe mai trebuie să facă o plimbare şi pe la RAR  pentru a primi documentele de justificare a nivelului noxelor. Aceste documente vor fi depuse pe urmă tot la finanţe. Pentru a ajunge la Registrul Auto Român, proprietarii de maşini trebuie să se programeze din timp.

Alternative

Programările se pot face prin telefon, internet sau personal la sediul RAR Bihor de pe Calea Clujului, nr. 304. Conform spuselor şefului Reprezentanţei RAR Bihor, Gavril Grebenişan, sunt deja făcute programări în avans, aşadar cei care nu au trecut încă pe-acolo ar fi bine să o facă, pentru că în curând nu se vor mai încadra în perioada de depunere a tuturor actelor pentru a beneficia de taxa de poluare redusă.
„Până acum, programările la RAR Bihor, pentru eliberarea documentelor doveditoare a gradului de poluare, pentru eliberarea cărţilor de identitate a autovehiculelor şi eliberarea certificatelor de autenticitate, au ajuns până la data de 10 aprilie 2009”, spune şeful RAR. Aşadar, cei ce se vor programa de acum încolo vor avea loc abia din 11 aprilie 2009. Numerele de telefon pentru programări la RAR sunt 430.063 sau 467.660.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite