"Profeţii despre trecut" revine la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 15 ianuarie reîncepe la Pro TV emisiunea duminicilor inteligente: "Profeţii despre trecut". Realizatorul Mihai Codreanu şi invitatul său permanent, Silviu Brucan, încep un nou sezon al unei

Din 15 ianuarie reîncepe la Pro TV emisiunea duminicilor inteligente: "Profeţii despre trecut". Realizatorul Mihai Codreanu şi invitatul său permanent, Silviu Brucan, încep un nou sezon al unei emisiuni care a făcut carieră în mass-media din România aducând în zilele relaxante din weekend analize extrem de atent documentate despre viaţa politică internă sau externă, ironii pe măsura evenimentelor privite cu lupa şi adevărate profeţii despre rezultatele jocurilor de culise de pe eşichierul politic din România.
Programată în fiecare sâmbătă de la ora 12.00, emisiunea profetului Brucan va diseca până la cele mai ascunse detalii încercarea României de a bifa cu bine ultimul an înainte de integrarea europeană.
Un eşec ar aduce o întârziere dureroasă, iar Mihai Codreanu şi Silviu Brucan vin săptămânal pentru a le trage semnale de alarmă autorităţilor de la Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite