Prof. Beuran, şef al Comisiei de chirurgie a MS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Sănătăţii şi-a reorganizat comisiile având de acum comisii de specialitate, de strategie terapeutică şi de transparenţă. Fiecare din cele 30 de comisii de specialitate vor fi

Ministerul Sănătăţii şi-a reorganizat comisiile având de acum comisii de specialitate, de strategie terapeutică şi de transparenţă.
Fiecare din cele 30 de comisii de specialitate vor fi formate din 7-9 personalităţi ale lumii medicale, care vor evalua necesarul de fonduri privind programele naţionale, vor elabora listele minimale de medicamente şi de servicii medicale de bază şi vor evalua activitatea personalului din spitale. Comisia de strategie terapeutică va fi alcătuită din şefii comisiilor de specialitate şi va propune politicile în domeniu. Dintre şefii acestor comisii, se remarcă fostul ministru PSD al sănătăţii, prof. Mircea Beuran, care conduce Comisia de chirurgie, prof. Mircea Bârsan, unul dintre directorii maziliţi de Nicolăescu în toamnă, la cardiologie, prof. Constantin Dumitrache, la diabet, zonă în care au fost numeroase scandaluri şi nemulţumiri. Comisia de transparenţă va fi alcătuită din 9 personalităţi ale lumii medicale şi va avea obligaţia să definitiveze proiectele transmise de Comisia de strategie terapeutică.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite