Procurorii au măsurat geamurile lui Năstase jr.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

strada Zambaccian.Echipa de anchetatori şi-a schimbat programul obişnuit, făcându-şi apariţia în jurul orei 9.00. Ca de obicei, ei au intrat fără să declare nimic şi, în scurt timp, în

strada Zambaccian.
Echipa de anchetatori şi-a schimbat programul obişnuit, făcându-şi apariţia în jurul orei 9.00. Ca de obicei, ei au intrat fără să declare nimic şi, în scurt timp, în clădire s-au aprins luminile în apartamentul lui Andrei, fiul cel mare al lui Adrian Năstase. Din câte s-a putut vedea, acesta nu era însă acasă.
În jurul orei 10.00, din clădire au ieşit deputatul PSD Eugen Nicolicea, însoţit de colegul său de partid, Aristide Roibu. Cu zâmbetul pe buze, cei doi au spus că au fost la o cafea, probabil la invitaţia lui Adrian Năstase.
Câteva minute mai târziu, "vedeta" a fost poştaşul care venise cu corespondenţa. Filmat din toate unghiurile, omul a reuşit până la urmă să intre în curte şi să-şi facă treaba. Între timp, în apartamentul lui Andrei Năstase, procurorii măsurau cu ruleta dimensiunile geamurilor, întreaga operaţiune fiind filmată de un tehnician.
Un vecin din clădirea alăturată i-a întrebat amabil pe ziarişti când o să se termine toată povestea, pentru că familiei sale îi este destul de greu să trăiască în această agitaţie. Cum nimeni nu a avut un răspuns la această întrebare, omul a plecat, iar jurnaliştii şi-au văzut în continuare de treabă.
În jurul orei 14.00, echipa de anchetatori a părăsit clădirea fără să scoată vreun cuvânt.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite