Procurorii au cerut confiscarea averii primarului din Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Baia Mare (PNL), Cristian Anghel, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave.

Primarul municipiului Baia Mare (PNL), Cristian Anghel, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave. Conform anchetatorilor, în perioada 2004 - iulie 2006, în calitate de primar, Cristian Anghel a determinat achiziţionarea de către Primăria Baia Mare, la un preţ supraevaluat, a unui imobil situat în aceeaşi localitate, având ca destinaţie locuinţele sociale, prejudiciind astfel bugetul municipiului Baia Mare cu 394.500 euro.

Consiliul local nu s-a constituit parte civilă în cauză, motiv pentru care procurorii au propus instanţei confiscarea sumei de 394.500 euro. În vederea confiscării, în cauză s-a aplicat sechestru asigurător pe bunurile primarului. Anghel consideră că acest dosar este doar rezultatul "unei comenzi politice", prin care se încearcă discreditarea sa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite