Procurorii din Rompetrol, recuzaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Roşca Stănescu a depus, ieri, la Parchetul General, o plângere penală împotriva procurorilor care instrumentează dosarul "Rompetrol", Ciprian Nastasiu şi Adriana Cristescu. Sorin Roşca

Sorin Roşca Stănescu a depus, ieri, la Parchetul General, o plângere penală împotriva procurorilor care instrumentează dosarul "Rompetrol", Ciprian Nastasiu şi Adriana Cristescu. Sorin Roşca Stănescu a cerut recuzarea acestora, întrucât ar fi încălcat de mai multe ori procedurile de urmărire penală. Jurnalistul i-a acuzat pe anchetatori că instrumentează politic dosarul "Rompetrol".
Tot ieri, la Parchetul General s-a prezentat şi fostul ministru al comunicaţiilor, Sorin Pantiş, învinuit, la rândul sau, în acest dosar. Pantiş a stabilit cu anchetatorii să se prezinte din nou astăzi, iar la ieşirea de la Parchet a declarat că este nevinovat, "la fel ca toţi cei acuzaţi în acest dosar". Ieri, a fost citată pentru a discuta cu procurorii prezentarea materialului de urmărire penală şi Cerasela Rus, trader BVB al Alpha Finance.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite