Probleme în Timişoara şi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea organizată de Primăria Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului, în centrul oraşului, a început cu stângul din cauza problemelor de sunet. Directorul Casei de Cultură a

Petrecerea organizată de Primăria Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului, în centrul oraşului, a început cu stângul din cauza problemelor de sunet.

Directorul Casei de Cultură a spus că temperaturile prea scăzute le-au dat de furcă inginerilor de sunet în prima parte a spectacolului.

„Au fost aproape minus zece grade. La o asemenea temperatură sunt probleme şi cu instalaţiile de sunet şi cu artiştii care nu au cele mai bune condiţii pentru a cânta”, a spus Dehelean.

Timişorenii au încercat să se distreze în aer liber pe hiturile din ani ’80. Vedeta serii a fost Jennifer Rush care a surprins publicul şi a interpretat „The Power of Love” într-o nouă variantă  pe care timişorenii nu au ştiut să o cânte.

În prima parte a spectacolului a mai cântat trupa suedezo-germană ABBA 99, care a obţinut drepturile de a interpreta piesele celebrei trupe, însă frigul le-a jucat feste celor două soliste care au deviat, pe alocuri, de la partiturile originale.

Şi lui Enrique Iglesias, invitat la Vanghelionul de la Romexpo, sonorizarea   i-a jucat feste. Numai spectatorii care au fost foarte aproape de scenă au reuşit să-l audă.

Organizatorii nu îşi explică însă de ce au fost aceste probleme. Înainte cu o zi de petrecerea de Revelion, artistul a făcut repetiţii la Romexpo şi instalaţia de sunet a funcţionat. 

În capitala Moldovei, la Iaşi, cei peste 15.000 de petrecăreţi nu s-au putut bucura de focurile de artificii, din cauza ceţii.  (au mai contribuit Doina Ganea şi Simona Soare)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite