Pro TV„Dăruieşte şi câştigă”, de zece ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tabără îi ajută şi în acest an, în prag de Sărbători, pe cei nevoiaşi. Aseară a avut loc prima ediţie din acest an a emisiunii „Dăruieşti şi câştigi”, în care cazuri sociale impresionante îşi găsesc alinarea.

Cristi Tabără, care prezintă la Pro TV şi emisiunile „Parte de carte” şi „Te vezi la ştirile Pro TV” a servit drept „interfaţă” între oamenii nevoiaşi şi cei care-i ajută, în cei zece ani de când există campania.

Emisiunea este difuzată în fiecare zi, începând cu ora 18.50 şi până la ştirile Pro TV.

În acest an, Tabără va prezenta publicului poveştile unor copii care nu au avut aceleaşi şanse ca şi toţi ceilalţi. Cu toate acestea, aceşti copii vor să supravieţuiască greutăţilor prin care trec şi refuză să capituleze.

“Mă bucur pentru toţi cei pe care-i putem ajuta şi sunt de zece ori mai trist din cauza celor pe care nu-i putem ajuta.

Ştiu că ceea ce facem este doar o picătură în mare, însă marea este formată din multe, foarte multe picături”, spune Cristian Tabără despre scopul emisiunii „Dăruieşti şi câştigi”.

La sfârşitul fiecărei ediţii, cei mai îndrăgiţi interpreţi şi formaţii vor cânta cele mai recente piese ale lor, sau chiar colinde.

Invitaţi speciali

În ediţia din această seară, Cristian Tabără prezintă povestea unei tinere de 18 ani din comuna Poiana Mărului. Fata a căzut dintr-un vişin şi şi-a rupt coloana vertebrală, rămânând paralizată.

Ea nu a renunţat însă la şcoală şi cu ajutorul colegilor şi profesorilor ei, a obţinut cea mai mare medie la bacalaureat. Singura ei şansă de a se vindeca este un implant cu celule stem în China.

Tot în această seară, invitaţii speciali sunt membrii trupei Bandidos, care vor interpreta câteva din hiturile lor.

Ca în fiecare an de până acum, emisiunea „Dăruieşti şi câştigi” va avea parte de o ediţie specială pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului. Ediţia va fi difuzată începând cu ora 18.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite