Pro TV Internaţional împlineşte azi nouă ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul Pro TV Internaţional, dedicat românilor din afara ţării, se apropie cu încă un an de împlinirea unui deceniu de existenţă.

Cu această ocazie, vedetele Pro TV Monica Dascălu şi Dana Rogoz vor prezenta o emisiune specială, numită „9 ne place distracţia“.

Show-ul, care începe la 20.30 şi durează o oră şi jumătate, le este dedicat românilor plecaţi din ţară, care locuiesc în Europa, Africa, Statele Unite ale Americii şi Canada.

Concurs la aniversare

Cele două prezentatoare de pe Pro TV Internaţional, care lucrează pentru prima dată împreună, vor avea ca invitaţi cântăreţi şi formaţii precum Loredana, Hi-Q, Taxi, Cassa Loco, Marius Nedelcu, Cristina Rus, De la Vegas, Sophia, Mihai Alexandru şi 1-Q Sapro, care vor interpreta cele mai cunoscute hituri ale lor.

De asemenea, actorii Rodica Popescu Bitănescu şi Jean Paler vor povesti întâmplări amuzante din turneele lor. Dana Rogoz prezintă pe Pro TV Internaţional emisiunea „De suflet“, iar Monica Dascălu se ocupă de show-ul „Weekend cu Monica Dascălu“. Pro TV Internaţional le mai pregăteşte o surpriză fanilor săi. Este vorba despre concursul „Câştigă pe cheful tău“.

Românii din afara graniţelor ţării trebuie să posteze pe site-ul www.protv.ro o fotografie de la o petrecere românească la care au fost, până la 5 mai. Imaginea care strânge cele mai multe voturi va câştiga premiul cel mare: două bilete de avion, dus-întors, cu destinaţia România şi o vizită pe platourile de filmare alături de vedeta Pro TV pe care o preferă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite