Prisăcaru îi bagă la apă pe deputaţii PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect PNL al judeţului Iaşi, Radu Prisăcaru, a fost audiat, ieri, la DNA, unde procurorii au desigilat laptopul său. Prisăcaru declarase, tot ieri, în faţa instanţei Curţii de Apel

Fostul prefect PNL al judeţului Iaşi, Radu Prisăcaru, a fost audiat, ieri, la DNA, unde procurorii au desigilat laptopul său.
Prisăcaru declarase, tot ieri, în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti că are stocată pe laptop o discuţie cu denunţătorul, care îl dezincriminează, pe care a înregistrat-o tocmai pentru că şi-a dat seama că este ceva în neregulă. Fostul prefect a subliniat că nu înţelege de ce nu răspund alături de el şi parlamentarii PNL amintiţi de denunţător în plângerea dată anchetatorilor. Prisăcaru a spus că deputaţii denunţaţi sunt Cristian Adomniţei, Relu Fenechiu şi Crin Antonescu."Uniunea Europeană cere dovezi că lupta anticorupţie funcţionează. Este o luptă foarte bună împotriva corupţiei, dar trebuie în primul rând să respectăm drepturile omului", s-a plâns fostul prefect completului de judecată. Radu Prisăcaru şi-a susţinut nevinovăţia şi a cerut ca măcar presupuşii săi complici avocatul Toni Baltag, fostul şef al ADS Iaşi Flavius Ioniţă şi omul de afaceri Cristian Maftei - să fie eliberaţi. Instanţa a decis însă ca aceştia să rămână după gratii. "Eu sunt peştele cel mare. Creştinesc este ca măcar pe cei trei să-i puneţi în libertate". Reamintim că Prisăcaru, Ioniţă, Baltag şi Maftei sunt acuzaţi că ar fi cerut mită 3 hectare de teren, în valoare de circa 600.000 euro, pentru ca prefectul să îşi dea avizul pentru retrocedarea unui teren de 16 hectare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite