Prinţul Harry, în prima linie în Afganistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Harry, fiul prinţului Charles al Marii Britanii, al treilea în succesiunea la tron, a luptat timp de zece săptămâni împotriva talibanilor pe frontul din Afganistan, a anunţat

Prinţul Harry, fiul prinţului Charles al Marii Britanii, al treilea în succesiunea la tron, a luptat timp de zece săptămâni împotriva talibanilor pe frontul din Afganistan, a anunţat Ministerul britanic al Apărării.

El a participat la lupte în calitate de ofiţer al regimentului de cavalerie al Casei Regale "Blues and Royals" şi s-a dovedit a fi "un soldat straşnic" şi "un exemplu pentru toţi britanicii".

Pentru a nu-l transforma într-o ţintă preferată a talibanilor şi pentru a-l ţine departe de indiscreţia presei, responsabilii armatei şi colegii de batalion au păstrat cu stricteţe secretul înrolării prinţului. Harry se pregăteşte să ia parte la o nouă ofensivă împotriva talibanilor.

Într-un interviu acordat ieri postului de televiziune CNN, el a spus: "La sfârşitul zilei vreau să fiu considerat o persoană normală, iar acum cred că sunt mai obişnuit decât aş putea fi vreodată". (Adina Şuteu)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite