Principele Radu trage de fiarele unui bistriţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Sângeorzan a amenajat sala de sport a familiei regale. Alteţa sa se antrenează într-o sală amenajată cu aparate de câteva sute de euro, donate de o firmă din Bistriţa.

Florin Sângeorzan este administratorul firmei Florsystem-Sport din Bistriţa şi cel care a dorit să îi facă o supriză Principelui Radu Duda. Omul spune că ştia că Principele practică sport de întreţinere şi a vrut să îl ajute să amenajeze o sală de fitness chiar la Palatul Elisabeta din Bucureşti.

Trei multifuncţionale şi o bandă de alergat

„Eu m-am oferit să donez echipamente, iar Alteţa a precizat ce fel de aparate îşi doreşte. Mi-a cerut trei multifuncţionale şi o bandă de alergat”, spune Florin Sângeorzan. Aparatele  multifuncţionale sunt folosite pentru patru mari grupe de muşchi: piept, umeri, spate şi braţe .

Cum a ajuns bistriţeanul în Palatul Principelui Radu Duda? Prin consilierul acestuia. „Un prieten bun este consilierul Alteţei Sale şi mi-a mediat întâlnirea. Aparatele au fost aduse la palat de un an şi jumătate, iar inaugurarea sălii a avut loc anul acesta”, povesteşte bistriţeanul.

Invitat la Nunta de Argint

Drept recompensă pentru donaţia făcută, Florin Sângeorzan spune că a fost invitat la Nunta de Argint a familiei regale şi că firma sa va deveni un brand al Casei Regale. „Principele Radu este cunoscut pentru că apelează la servicii ale firmelor din România şi chiar susţine produsele fabricate în ţara noastră”, adaugă Directorul firmei Florsystem-Sport.

Firma lui Sângeorzan a echipat peste 300 de săli de fitness din ţară, printre care cele ala  Federaţiilor  Române de Atletism, Rugby şi Fotbal, ale  Academiei de Poliţie din Bucureşti şi ale firmei Nokia România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite