Primul weekend cu bălăceală în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperatura de 30 de grade Celsius a adus zeci de mii de bucureşteni la ştrand În costume de plajă, echipaţi cu saltele, mingi şi colace, majoritatea bucureştenilor au

Temperatura de 30 de grade Celsius a adus zeci de mii de bucureşteni la ştrand

În costume de plajă, echipaţi cu saltele, mingi şi colace, majoritatea bucureştenilor au petrecut cel mai fierbinte weekend din acest an la ştrand. Vremea călduroasă a fost motivul pentru care bazinele de stat au fost deschise cu două săptămâni mai devreme decât termenul stabilit iniţial.

Ştrandul Dâmboviţa din Crângaşi a avut, ieri, mai mulţi clienţi decât într-o zi normală de vară. "Trebuia să deschidem la 1 iunie, atunci de când o să avem şi program non-stop, dar până atunci, am deschis de ieri (sâmbătă - n.r.), că a fost vreme frumoasă", ne-a explicat Vasile Bârcoci, administratorul ştrandului Dâmboviţa. Pentru că a fost primul weekend din an când ştrandul a funcţionat, intrarea a fost gratuită. "Am venit toată gaşca, 10 oameni. E prima oară când ieşim la plajă pe anul ăsta", ne-a spus Natalia Andrei (17 ani). De săptămâna viitoare, biletul de intrare la ştrandul din Crângaşi va fi 6 lei.

Peste 5.000 de oameni, la Titan

La ştrandul Titan, ieri, bazinele erau neîncăpătoare, iar la ora 14.00, oamenii tot se mai înghesuiau la poarta de la intrare. "Au venit mai mulţi decât în oricare weekend de pe anul ăsta, de când am deschis. Sunt peste 5.000 de oameni, pentru că se adună aici din toate cartierele oraşului", ne-a spus Ştefan Braga, administratorul ştrandului. Intrarea de 10 lei nu i-a împiedicat pe tinerii dornici de bălăceală să stea la coadă la intrarea în ştrand şi un sfert de oră. "Cum la mare nu cred că ajung anul ăsta, că nu ne permitem, am ieşit să mă bălăcesc aici cu prietenii, dacă tot a fost vremea aşa caldă", a zis Adriana Mihalache (18 de ani). Nici piscinele private nu au rămas fără clienţi. La Blue Ciel, în zona Floreasca, ieri, şezlongurile erau toate închiriate. "Piscina are o capacitate de 300 de locuri, iar anul acesta, că a fost cald, am deschis mai devreme decât anul trecut", ne-a explicat Mircea Pârjol, directorul de la Blue Ciel. Aici, preţul unui bilet de intrare este de 35 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite