Primul submarin personal va costa 100.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul submarin personal a fost lansat cu un preţ de circa 100.000 de dolari. El a fost realizat de proiectanţii olandezi care spun că proprietarii acestuia vor avea senzaţia că "zboară prin

Primul submarin personal a fost lansat cu un preţ de circa 100.000 de dolari. El a fost realizat de proiectanţii olandezi care spun că proprietarii acestuia vor avea senzaţia că "zboară prin apă". Modelul cu un loc are 2,7 metri lungime, iar cel cu două are 3,3 metri.

Proprietarii care vor să impresioneze pot să comande diferite modele. Micul C-Quester poate să se scufunde la 50 de metri adâncime şi să se ridice la suprafaţă, folosind propulsie electrică. Poate sta sub apă timp de două ore sau 36 de ore în cazuri de urgenţă. Construcţia permite scufundarea fără niciun fel de risc. Fabricantul, U-Boat Worx, care a avut nevoie de trei ani pentru a perfecţiona prototipul, spune că până acum publicul nu a mai avut ocazia să exploreze lumea adâncurilor, în afara profesioniştilor de meserie. Dar a avertizat că amatorii vor avea nevoie mai întâi de o licenţă de pilot submarin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite