Primul bărbat gravid, însărcinat din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversatul Thomas Beatie, bărbatul în vârstă de 34 de ani, care a adus pe lume o fetiţă la sfârşitul lunii iunie a acestui an, a anunţat că este din nou gravid. Într-un interviu acordat în exclusivitate vedetei de televiziune Barbara Walters, acesta a afirmat că este primul trimestru de sarcină, relevă ABC News.

Thomas Beatie a explicat că nu a vrut să revină la administrarea hormonilor masculini după ce a născut-o pe Susan. Astfel, el a vrut să-şi îndeplinească visul de a mai avea copii. “Mă simt bine”, a afirmat acesta. “Mi-au făcut analizele hormonale şi totul decurge aşa cum trebuie”, a adăugat încrezător Beatie.

Naşterea copilului este programată pentru 12 iunie

Thomas Beatiea vorbit şi despre naşterea fetiţei sale Susan, afirmând că nu a fost prin cezariană. Travaliul a durat 40 de ore, iar soţia sa, Nancy, a fost cea care a tăiat cordonul ombilical al micuţei.

Beatie a stârnit controverse în întreaga lume în primăvara acestui an după ce a făcut public faptul că este însărcinat. “Am fost şocat să aflu că în 24 de ore, ştirea a făcut înconjurul lumii. Adică subiectul exista pe site-uri din China, România, Rusia şi Brazilia”, a spus el.

Thomas Beatie, care care a suferit în urmă cu 10 ani o operaţie parţială de schimbare de sex, păstrându-şi organele reproducătoare femeieşti, declarase încă de la prima sarcină că vrea să mai aibă copii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite