Primele locuinţe livrate în Răsărit de Soare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltatorul imobiliar Conarg a anunţat astăzi începerea procesului de livrare a locuinţelor din ansamblul Răsărit de Soare, localizat în cartierul bucureştean Titan


Potrivit reprezentanţilor companiei, proiectul  a fost finalizat cu nouă luni mai devreme decât data anunţată la începerea lucrărilor, iar din cele 988 de unităţi locative  au fost deja vândute aproximativ 75%. Preţurile pornesc de la 39.000 de euro plus TVA 5%, dacă vorbim de garsoniere  şi ajung până la 112.000 euro plus TVA, în cazul apartamentelor cu patru camere.

Atenţie la detalii!

La prima vedere, deşi complexul a reuşit, în vreme de criză, să vândă un număr însemnat de locuinţe şi să finalizeze lucrările mai devreme, totuşi există destule detalii tehnice care par realizate superficial. Spre exemplu, unele apartamente au plafoanele denivelate sau pereţi de sticlă securizată de la balcoane care nu sunt aliniaţi simetric. De asemenea, bucătăriile sunt foarte mici în lăţime, contrastând cu spaţiul generos din celelalte camere.
Complexul, structurat pe 11 tronsoane de blocuri cuprinde garsoniere, apartamente cu două, trei şi patru camere. Ansamblul beneficiază de 1.224 de locuri de parcare, care pot fi achiziţionate fie cu 9.000 de euro, în spaţiul subteran, fie cu 6.000 de euro, la suprafaţă. Preţurile nu conţin TVA.

5% avans prin „Prima Casă”

Cât priveşte modalitatea de plată, aceasta se poate face prin achitarea unui avans de 5%, în cazul clienţilor care obţin finanţare prin programul "Prima Casă", urmînd ca restul de 95% să fie achitat în termen de două luni de la semnarea antecontractului sau prin achitarea unui avans de 25%, urmat de virarea în contul vânzătorului, în termen de două luni, a restului de 75%, în cazul clienţilor care contractează credite standard.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite