Primarul şi viceprimarul din Segarcea, cercetaţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului doljean Segarcea, Nicolae Popa, şi viceprimarul aceluiaşi oraş, Constantin Bobocel, sunt cercetaţi în stare de libertate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea pentru

Primarul oraşului doljean Segarcea, Nicolae Popa, şi viceprimarul aceluiaşi oraş, Constantin Bobocel, sunt cercetaţi în stare de libertate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea pentru abuz şi neglijenţă în serviciu. Cei în cauză, în calitate de primar, respectiv viceprimar al oraşului Segarcea, împreună cu alţi trei funcţionari ai primăriei, sunt acuzaţi că au încredinţat în anul 2004 o lucrare de asfaltare străzi în valoare de 400.000 de lei, unei societăţi comerciale din Craiova, fără a organiza licitaţie.

La finalizare, Comisia de recepţie a lucrării a aprobat ilegal plata sumei de 10.200 de lei, prin includerea în situaţiile de lucrări a unor cantităţi mai mari de materiale decât cele folosite în realitate. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat miercuri ancheta în dosarul penal privindu-i pe cei doi edili şi încă trei angajaţi ai Primăriei Segarcea, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz şi neglijenţă în serviciu, se arată într-un comunicat IPJ Dolj.

Ziarul "Adevărul" a relatat la jumătatea lunii martie anul acesta despre faptul că edilii Segarcei sunt cercetaţi pentru infracţiunile amintite, însă primarul Nicolae Popa a negat, printr-un drept la replică publicat ulterior, că ar fi săvârşit asemenea ilegalităţi. Dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de trimitere în judecată a învinuiţilor, care sunt cercetaţi în prezent în stare de libertate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite