Primarul din Târgu Mureş atacă un copil nenăscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

dosar la DNA, dar, pentru că nu a primit niciun răspuns, a revenit ieri. Ea a precizat că i-a trimis şi o scrisoare şefului DNA, Daniel Morar, în care explica situaţia de la Târgu Mureş şi

dosar la DNA, dar, pentru că nu a primit niciun răspuns, a revenit ieri. Ea a precizat că i-a trimis şi o scrisoare şefului DNA, Daniel Morar, în care explica situaţia de la Târgu Mureş şi l-a rugat să-şi facă datoria. "Pe domnul Morar nu l-a interesat ceea ce-i spunea un parlamentar al judeţului Mureş. Primarul din Târgu Mureş a furat peste un milion dolari din buzunarele cetăţenilor şi mi se pare normal ca eu să-i apăr. Poate că Daniel Morar aştepta nişte comenzi de la cei care l-au ajutat să ajungă în funcţie, pentru că, să nu uităm, Daniel Morar a fost susţinut de PD, iar primarul Dorin Florea este şi el acum membru al acestui partid", a declarat Lavinia Şandru, în faţa sediului DNA. Ea a precizat că Florea a fost membru PSD, apoi a candidat la alegerile locale ca independent, după care a trecut la PD. "Nu ştiu dacă a ajuns în PD de bunăvoie sau a fost silit. În cazul în care a fost silit, atunci acest dosar a fost o unealtă de şantaj, astfel încât el să fie obligat să intre în PD", a mai declarat Şandru. Ea s-a întrebat de ce conducerea PD, amintindu-i pe "intransigentul" Emil Boc, Vasile Blaga sau Adriean Videanu, nu a reacţionat în niciun fel la ilegalităţile săvârşite de primarul din Târgu Mureş. Conform deputatului PIN, dosarul are ca obiect un parteneriat public-privat făcut de un om de afaceri din Germania, care printr-un lanţ de firme, pe care le tot transformă dintr-una în alta, a pornit de la o staţie de asfalt evaluată la 80.000 de euro, pe care a introdus-o în ţară într-o altă firmă şi a ajuns ca, prin evaluări repetate pe care primarul le-a acceptat, să fie cotată, în final, la peste un milion dolari.
Primarul Târgu Mureşului, Dorin Florea, a reacţionat dur la acuzele Laviniei Şandru, replicând că nu poate fi altfel când e vorba de imaginea sa ca om politic şi a Primăriei Târgu Mureş, care trebuie păstrate pozitive, "în ciuda atacurilor provenite de persoane ce provin din mocirla sau de pe centura politicii româneşti, spre a obţine ulterioare avantaje". "Doamna Lavinia are, ca de obicei, reacţii hormonale la sarcina pe care o are de dus; sper să nu iasă şi un monstru pe măsura declaraţiilor pe care le face. La acuzele privind asocierea primăriei cu societatea de asfaltare, am o singură reacţie: aparatul de tuns Remington reglat pentru tunsoarea la zero e în continuare funcţional", a declarat Dorin Florea.

DNA îi dă peste nas Laviniei şandru
Sesizarea vicepreşedintelui PIN Lavinia Şandru privind prejudicierea bugetului local Târgu Mureş de către edilul Dorin Florea va fi analizată de către Parchetul Judecătoriei Târgu Mureş, după ce procurorii anticorupţie şi-au declinat competenţa. DNA susţine ca Lavinia şandru a fost înştiinţată, încă din luna iulie, că dosarul a fost declinat la structura teritorială, care ulterior a decis că este de competenţa Parchetului Judecătoriei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite