Primarul din Râmnicu Vâlcea crede că e "lucrat" de mafia locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Mircia Gutău şi viceprimarul Nicolae Dicu din Râmnicu Vâlcea şi-au susţinut aseară nevinovăţia în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti. DNA îi acuză pe cei doi că ar fi

Primarul Mircia Gutău şi viceprimarul Nicolae Dicu din Râmnicu Vâlcea şi-au susţinut aseară nevinovăţia în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti. DNA îi acuză pe cei doi că ar fi primit mită 20.000 de euro pentru a elibera o autorizaţie de construcţie. Gutău este apărat de fostul ministru de Interne, Doru Viorel Ursu, iar Dicu de fostul procuror şef Marian Nazat.
Viceprimarul din Râmnicu Vâlcea a spus instanţei că totul este o înscenare, şi că nu se aştepta la acest lucru de la denunţătorul Constantin Popescu, pe care îl ştia de multă vreme. "Sunt vinovat de încrederea pe care i-am acordat-o acestui om", a spus Dicu, care a susţinut, printre lacrimi, că banii reprezentau un împrumut.
Mircia Gutău a susţinut că a fost lucrat de mafia locală, deoarece, potrivit ultimului sondaj de opinie, se bucura de încrederea a 83% din populaţia oraşului. El a mai spus că nu a primit niciun ban de la nimeni. Instanţa nu s-a pronunţat până la închiderea ediţiei noastre dacă se impune cercetarea în stare de arest a celor doi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite