Primarul de Monaco vine la bal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din VIP-urile care vor participa la Balul Operei din Cluj, care va avea loc în data de 17 ianuarie, este Georges Marsan, primarul oraşului Monaco, aflat la ce de-al doilea mandat. Dr. Matei

Unul din VIP-urile care vor participa la Balul Operei din Cluj, care va avea loc în data de 17 ianuarie, este Georges Marsan, primarul oraşului Monaco, aflat la ce de-al doilea mandat. Dr. Matei Miko, producătorul evenimentului, ne-a declarat că Marsan a confirmat ieri participarea la manifestare, împreună cu omul de afaceri Jean Kikano, tot din Principatul Monaco.

Prezentatorii Balului Operei sunt Ricky Dandel, Monica Columbeanu şi Anca Ţurcaşiu, la secţiunea de modă. În deschidere, organizatorii au prevăzut un colaj cu arii celebre din roluri feminine create de Puccini, susţinut de artiştii Operei Române.

În cadrul programului de divertisment, vor mai evolua Flavius Teodosiu, cu invitatul special Ron White. Călin Botezatu va prezenta colecţia cu care a fost desemnat designerul anului. Biletele costă150-300 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite