Primarul Chişinăului, în vizită la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după ce a primit oficial mandatul de primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă (foto) a venit la Bucureşti pentru a învăţa din administraţia publică românească. "Bucureştiul a avut

La o zi după ce a primit oficial mandatul de primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă (foto) a venit la Bucureşti pentru a învăţa din administraţia publică românească. "Bucureştiul a avut nişte probleme pe care noi vrem să le evităm. Suntem cu 10 ani în urmă şi nu ne permitem să mai facem greşeli în administraţie", a spus Chirtoacă după întâlnirea de ieri cu primarul general al Capitalei, Adriean Videanu. La numai 29 de ani, primarul Chişinăului afirmă că va avea un mandat greu şi îşi compară misiunea cu cea avută de Traian Băsescu, când era primar general, iar Consiliul era de altă culoare politică.

Chirtoacă vrea o administraţie ca la Bucureşti

În numai câteva minute de discuţii cu Adriean Videanu, primarul Chişinăului s-a arătat interesat de modul în care se execută lucrările în Bucureşti. "Ne gândim la o calitate a administraţiei. La noi încă funcţionarii trântesc telefonul în nasul petentului", adaugă Chirtoacă. El a fost primit şi la Cotroceni de preşedintele Traian Băsescu. Chirtoacă este vicepreşedinte al Partidului Liberal din Moldova şi a absolvit în 2001 Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti. Tot în 2001, Chirtoacă a fost şi redactor la Televiziunea Română.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite