Primarul din Avrig şi-a luat bacalaureatul la 29 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arnold Klingeis, în vârstă de 29 de ani, proaspăt instalat în fotoliul de primar al oraşului Avrig, a promovat sâmbătă examenul de bacalaureat, cu media generală 8,45. Candidat al

Arnold Klingeis, în vârstă de 29 de ani, proaspăt instalat în fotoliul de primar al oraşului Avrig, a promovat sâmbătă examenul de bacalaureat, cu media generală 8,45. Candidat al Forumului Democrat German, el a fost prezentat în campania electorală ca fiind economist, motiv pentru care adversarul său la primărie, senatorul PNL Ilie Stoica, l-a acuzat de fals în declaraţii.

Klingeis a făcut 12 clase la Grupul Şcolar Industrial din Mârşa, după care a plecat cu părinţii în Germania. El a explicat că acolo a avut nevoie doar de fişa matricolă pentru a se înscrie la cursurile unei şcoli postliceale cu profil economic, echivalente, conform spuselor sale, cu studiile de economist.

Noul primar din Avrig s-a descurcat foarte bine la probele orale, pe care le-a promovat cu 10. Cele mai mici note, de 6, le-a obţinut la limba română şi marketingul afacerilor. Klingeis, care s-a întors acum 3 ani din Germania, este patronul cunoscutului Hotel de Gheaţă din Bâlea Lac şi s-a decis să urmeze cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice din Sibiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite