Primarii sectoarelor Capitalei şi-au dat note pentru activitatea administrativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt de părere că lumea îi critică pe nedrept, cred că sunt împiedicaţi de persoane incompetente sau se plâng că nu au bani să-şi îndeplinească promisiunile. Toate aceste probleme se vor

Sunt de părere că lumea îi critică pe nedrept, cred că sunt împiedicaţi de persoane incompetente sau se plâng că nu au bani să-şi îndeplinească promisiunile. Toate aceste probleme se vor rezolva însă în a doua jumătate a mandatului - este vocea la unison a primarilor bucureşteni.
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, consideră că descentralizarea administraţiei este singura măsură ce trebuie adoptată pentru binele oamenilor. "Există persoane inadaptate la ceea ce se întâmplă în administraţie...", a spus Chiliman. "Se putea lucra mai repede. În spitale şi şcoli a investit puţin. Îi dau nota 7 lui Chiliman", a afirmat Vasile Gherasim, fostul primar al sectorului 1. La 2, Neculai Onţanu susţine sus şi tare că este un primar de nota 10. În plus, chiar şi fosta contracandidată pentru fotoliu de primar spune că "Onţanu este un primar bun şi gospodar". Cu toate acestea, Anca Boagiu s-a mutat din sectorul 2. Liviu Negoiţă ştie că până la finalul mandatului toate şcolile din sectorul 3 vor fi "occidentale". De fapt, spune Negoiţă, până în prezent s-au rezolvat 45% din problemele sectorului pe care îl conduce. Adrian Inimăroiu nici măcar nu mai are nevoie de a doua jumătate de mandat ca să facă lucruri mari pentru cetăţenii sectorului 4. "Anul acesta voi face cât nu s-a făcut în ultimii 14 ani. Este un an special...". Cu toate acestea, Inimăroiu mai este denumit şi "primarul fantomă". Cetăţenii spun că el apare rar şi nu deranjează niciodată. Marian Vanghelie nu a vrut să vorbească despre realizările sale. Aşteaptă, poate, finalul mandatului... Cristian Poteraş este "în graficul electoral" şi crede că, până la finele mandatului, vor fi rezolvate toate promisiunile faţă de oameni. Cea mai mare realizare a fost "stârpirea mafiei din Piaţa Crângaşi". Fostul edil al sectorului 6, Dan Darabonţ, l-a atacat însă. "Fruntaş între primarii bogaţi şi controversaţi, în numai doi ani, Poteraş şi-a sporit averea pe seama bugetului local".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite