Primării în colaps financiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criză în administraţia publică hunedoreană. Primăria oraşului Aninoasa este în colaps financiar după ce exploatarea minieră a fost închisă, iar bugetul localităţii era susţinut de

Criză în administraţia publică hunedoreană. Primăria oraşului Aninoasa este în colaps financiar după ce exploatarea minieră a fost închisă, iar bugetul localităţii era susţinut de întreprindere. Angajaţii Primăriei stau fără salarii de circa două luni de zile.

În urmă cu jumătate de an, aceiaşi funcţionari au stat fără leafă mai bine de trei luni de zile, iar primarul localităţii, Ilie Botgros, spune că „recordul” a fost atins în anul 2002, când angajaţii au aşteptat după bani aproape o jumătate de an.

Funcţionarii publici din comuna Bulzeşti nu şi-au mai primit salariile de patru luni, iar primarul localităţii, Dumitru Stănilă, spune că cei 200.000 de lei primiţi pentru „rotunjirea” bugetului în acest an de la Consiliul Judeţean Hunedoara  au fost insuficienţi.

Astfel, din lipsă de fonduri, lefurile angajaţilor nu au mai fost achitate din vară. În aceeaşi situaţie sunt şi bursele sociale ale copiilor. Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Costel Avram, susţine că va face o rectificare bugetară efectuată în această lună. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite