Primăria face recurs în cazul Basarab

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Direcţiei de Transporturi, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Gheorghe Udrişte, a declarat ieri că va face recurs în cazul exproprierilor din zona Pasajului Basarab. Este

Directorul Direcţiei de Transporturi, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Gheorghe Udrişte, a declarat ieri că va face recurs în cazul exproprierilor din zona Pasajului Basarab. Este vorba despre decizia Tribunalului Bucureşti din 9 aprilie, prin care Pasajul Suprateran Basarab a fost declarat construit nelegal, iar exproprierile au încălcat Legea 33. Acţiunea a fost depusă în instanţă de către Fundaţia Terra şi Centrul de Resurse Juridice.

“Este vorba de exproprierea a trei monumente istorice, care se face numai prin hotărâre de guvern”, a spus Cătălina Rădulescu, avocatul Centrului de Resurse Juridice.

În replică, Udrişte a precizat că “nu există decât un singur monument istoric, fosta Fabrică de Bere, pentru care primăria este în negocieri cu proprietarii pentru a o cumpăra”. El a adăugat că va vedea motivarea, după care vor face recurs.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite