Primăria Craiova vrea să introducă abonamente la căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Craiova intenţionează să introducă un abonament pentru furnizarea energie termice. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat că ideea i-a venit după ce mai mulţi cetăţeni au

Primăria Craiova intenţionează să introducă un abonament pentru furnizarea energie termice. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat că ideea i-a venit după ce mai mulţi cetăţeni au reclamat faptul că au probleme cu căldura din cauza vecinilor, care închid repartitoarele de costuri pentru că nu-şi permit să plătească factura la întreţinere. "Sunt locatari care şi-au închis caloriferele şi au plătit pe două luni la căldură sume între 30.000 şi 100.000 de lei vechi. Nu se poate aşa ceva. Ceilalţi plătesc de se rup şi nu au căldură. Ne gândim să introducem un abonament pentru a reglementa aceasta situaţie", a spus primarul Antonie Solomon.
Directorul Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache, a explicat că, în momentul în care mai mulţi cetăţeni închid repartitoarele, se produce un "dezechilibru hidraulic" şi din această cauză ceilalţi locatari nu au căldură. Aceasta nu este singura veste proastă pe care o primesc craiovenii. Potrivit autorităţilor, din această lună este posibilă majorarea cu 20 la sută a energie termice produse în centralele din oraş.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite