Primăria Capitalei lucrează de zor la organizarea Revelionului Integrării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei şi Administraţia Străzilor încep de astăzi să instaleze steaguri cu simbolurile Uniunii Europene în tot centrul oraşului. Aproximativ 250 de steaguri ale UE şi 1.200 de

Primăria Capitalei şi Administraţia Străzilor încep de astăzi să instaleze steaguri cu simbolurile Uniunii Europene în tot centrul oraşului.
Aproximativ 250 de steaguri ale UE şi 1.200 de drapele ale României vor fi arborate în Piaţa Universităţii şi pe Bulevardul Elisabeta. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Capitală le-a cerut responsabililor din Primăria Generală să ia măsuri de siguranţă pe durata Revelionul din Piaţa Universităţii. Pompierii au cerut organizatorilor Revelionului să solicite închiderea staţiei de benzină din spatele Teatrului Naţional. Asta pentru că, la miezul nopţii, timp de 30 de minute, va fi organizat unul dintre cele mai mari focuri de artificii din Capitală.
Petrecere cu repetiţie
Miza mediatică, dar şi dorinţa de a se asigura că lucrurile vor merge bine în noaptea de Revelion l-au scos, ieri, în Piaţa Universităţii pe primarul Adriean Videanu.
El a verificat cele două scene, dar şi modul în care vor funcţiona jocurile de lumini. Repetiţiile au fost deschise de trupa Şuie Paparude şi au continuat cu un spectacol de lumini, formaţiile Night Loosers, Iris şi Direcţia 5. Repetiţiile continuă şi azi, de la ora 13.00, şi vor dura până la ora 22.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite